Powered by Smartsupp
	
/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:254:boolean true
Rezervovať

Detské saunovanie a saunové rituály

Detské saunovanie a saunové rituály
Video rezortu GaleriaDetské saunovanie a saunové rituály Virtuálna prehliadka
Detské saunovanie a saunové rituály

Výnimočný zážitok pre oči aj dušu

Prichádza jeseň, no u nás teplo a energia neklesajú – naopak, v Demänová Rezort to žije! Príďte si vychutnať dva jedinečné wellness rituály pre deti aj dospelých, plné oddychu a zábavy. A čo je ešte lepšie? Rituály sú úplne zdarma!

 

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť dopriať si niečo viac – spojenie relaxácie a podmanivej šou, ktoré si vás okamžite získa. Každú sobotu vo fínskej saune, kde teplo, vôňa a pohyb vytvárajú dokonalý zážitok.

Viac sa o nich dozviete nižšie.

Saunové rituály

Každú sobotu o 19:00 a 20:00 vo veľkej fínskej saune! Pravidelné saunové rituály sú tým pravým spôsobom, ako si dopriať zaslúžený oddych a zároveň sa nechať uniesť do sveta vonných esencií a harmonických pohybov.

Čo vás čaká?

Saunový rituál spája relax a dynamickú šou a trvá približne 10-15 minút. Ocitnete sa v rukách skúseného saunéra, ktorý jemnými, ale presnými pohybmi premiešava horúci vzduch s chladnejším, čím vytvára intenzívny tepelný zážitok.

Každý rituál je unikátny a zahŕňa aj magickú aromaterapiu. Starostlivo vybrané vonné oleje naplnia miestnosť jemnými vôňami, ktoré stimulujú zmysly a pomáhajú zrelaxovať telo a osviežiť myseľ. Všetko prebieha v súlade s rytmom a atmosférou dotvorenou výberom hudby.

Saunové rituály

Detské saunovanie

Každú sobotu sa naša sauna mení na miesto plné relaxu a hravosti! Pridajte sa k nám na jedinečné detské saunovanie, kde sa pod vedením mladého sauna majstra Oskara deti ocitnú v ríši rituálov, plnej energie a radosti. Začíname už 28.9. 2024 o 13:00 – neváhajte a pridajte sa! (Pozor, 5.10. sa rituál nekoná.)

  • Ako to funguje ?                                                                                                                                                                                                              Špeciálne detské saunovanie prebieha pri nižších teplotách. Deti prechádzajú všetkými rituálmi saunovania, tak ako to funguje vo svete dospelých. Osvieženie v podobe rôznych druhov ovocia a dodržiavanie pitného režimu sú samozrejmosťou. A to nie je všetko! Oskar deti vtiahne do rituálov nielen vďaka svojej úžasnej šou, ale aj tematickým oblečením.
  • Na čo ešte sa môžete tešiť ?                                                                                                                                                                                Saunovanie je len začiatok! Naši animátori pre deti pripravili bohatý sprievodný program priamo vo wellnesse. Čakajú na nich interaktívne hry, vzdelávacie aktivity a množstvo zábavy. Jednoducho, hodina plná energie, ktorú si zamilujete!
Detské saunovanie a saunové rituály

Čo si treba vziať so sebou?

  • Vôbec nič! Všetko, čo potrebujete pre pohodlný zážitok, vám zabezpečíme my.
  • Stačí prísť s dobrou náladou a chuťou oddýchnuť si – o ostatné sa postaráme.
  • Doprajte si ten luxus nič neriešiť a odísť s prílevom novej energie a pocitom absolútnej pohody!
Čo si treba vziať so sebou?

Recenzie návštevníkov
4.31394 recenzií

Dominika Satarova

Presli sme sa po areali, najedli v restauracii, nakupili syry a chlieb v obchodiku.

Michal Scheer

V Demanová Rezort sme usporiadali naše dvojdňové teambuildingové stretnutie, ktoré od začiatku predstavovalo kombináciu pracovných povinností a voľnočasových aktivít. Ubytovaniu nie je čo vytknúť, a keďže bolo po sezóne, v rezorte sa nachádzalo menej hostí, čo nám vyhovovalo. Izby boli čisté a zodpovedali štandardu 4* rezortu. Personál bol veľmi príjemný a ochotný, vyhovel každej našej, často aj nestandardnej požiadavke, a bol ochotný pomôcť takmer 24/7. Využili sme aj "meetingovku", kde sme mali kompletné vybavenie a občerstvenie. Pozitívnym zážitkom počas nášho pobytu bola aj strava. Raňajky formou bufetových stolov nám úplne vyhovovali, nič nám nechýbalo. Obed bol viacchodový a mali sme na výber z viacerých variantov. Gastro highlightom však bola večera, formou bufetu v kombinácii s barbecue, ktorú sme si vychutnali v Panorama bare, ktorý bol vyhradený len pre našu akciu. Ponuka zahŕňala rozmanité jedlá od lokálnej až po indickú kuchyňu. Celkovo náš pobyt hodnotím veľmi pozitívne a chcem sa poďakovať všetkým zamestnancom, ktorí nám spríjemnili tieto dni.

Adriana Ferechova

Dokonalé miesto na oddych a za rozumnú cenu.

Lenka Krasničanová

Demänová rezort bol skvelou voľbou pre našu svadbu, a to z viacerých dôvodov. Prvá vec, ktorá ma oslovila, bol samotný priestor – nádherná drevená architektúra vytvára teplú, príjemnú atmosféru, ktorá sa dá ľahko prispôsobiť akémukoľvek štýlu dekorácií. Okrem toho, prítomnosť okrúhlych stolov bola rozhodujúcim faktorom pre náš výber, keďže presne tie som si na našu svadobnú hostinu predstavovala. Jedlo bolo vynikajúce. Každý chod bol starostlivo pripravený a veľmi chutný, na požiadanie si ľahko poradili aj s vegánskymi a bezlepkovými verziami. Hostia nešetrili pochvalami, čo je vždy dobrým znamením! Najväčší dojem však na mňa spravila Event manažérka - p. Janošková. Jej prístup bol úžasný – s ochotou a profesionalitou pristupovala ku každému detailu a žiadny problém pre ňu neexistoval. Všetko, čo sme potrebovali, vybavila rýchlo a s úsmevom. Takáto spolupráca je na svadbe neoceniteľná. Ak hľadáte miesto, kde sa spája estetika s kvalitnými službami, Demänová rezort je určite vynikajúcou voľbou!

Marek Bucheň

Všetko bolo super.

Martin Dudik

Ubytovany sme boli v septembri 2024, izba apartman standard, izby velmi dovre odhlucnene. Mali sme izbu kde spalo nase dieta hned pri vytahoch a nic nebolo pocut. Co sa tyka izieb nemozem vytknut nic, dobre vybavene s dvojplatnickou - nevyhnutnost ked mate male dieta. Obsluha - ukrajinky mile moc neboli, ale zato slovenky boli velmi mile, hlavne taka mlada blondina. Rezort je uzasny, ked mate male dieta tak fun centrum je uzasne miesto kde si vybije baterky a zarucene prespi poobedny a nocny spanok. Na skok je tatralandia a kontaktna zoo kde si vybijete baterky este viac. Uzanse krasne miesto s cerstvym vzduchom - neocenitelne ak byvate v meste. Jedlo bolo velmi dobre, neda sa nic vytknut. Perfektna dovolenka v krasnom a celkom tichom prostredi.