Rezervovat

Vianoce pre firmy

Vianoce pre firmy
Video GalériaVianoce pre firmy Virtuálna prehliadka
Vianoce pre firmy

Vianočný firemný večierok na rozprávkovom Liptove

Demänová Rezort má v zime svoje špeciálne čaro. Zorganizujte svoj vianočný event v srdci Liptova priamo pod Nízkymi Tatrami! Kombinácia zasneženej krajinky, prémiových priestorov našich dvoch reštaurácií, hrejivých krbov a svetielok všade naokolo vás dostane. K tomu skvelé jedlo, sviatočné varené vínko a firemné Vianoce môžu začať.

Dokonalý vianočný večierok na kľúč

Či už sa rozhodnete pre tradičnú firemnú kapustnicu, vianočnú párty alebo urobíte radosť deťom kolegov mikuláškou nádielkou, sme tu pre vás.

Preskúmajte vianočné eventy nižšie 

Kontaktujte nás

Adresa:
Demänová Rezort
Demänová 584
031 01 Liptovský Mikuláš

Recepcia a rezervácie:
recepcia@demanovarezort.sk
+421 918 929 444

Eventy a prenájom priestorov:
event@demanovarezort.sk
+421 907 047 444

    Meno a priezvisko
    Email*
    Telefón
    Mám záujem o:
    Vaša správa

    Povedali o nás

    • Ďakujeme pekne Demänová rezort za výbornú organizáciu nášho ročného stretnutia. Vaše priestory výborne poslúžili našim potrebám a teda všetko bolo na výbornú: od športových aktivít, ktoré si kolegovia veľmi chválili, cez apartmánové ubytovanie, až po skvelú stravu vo vašej reštaurácií.

      Decathlon Tomáš Janšík (Transport & Logistics Leader)
    • Demänová rezort predstavuje nielen krásne prostredie, neskutočné možnosti vyžitia, ale predovšetkým možnosti realizácie vášho eventu. Od prvej komunikácie s manažérmi až po rozlúčkové podanie ruky som bola aj s kolegyňami veľmi spokojná. Charakterizovali to slová: profesionalita, operatívnosť, ochota, príjemné vystupovanie…. Na prvýkrát zvládnuť spoločne tak veľký event, s tak skvelým výsledkom, to naozaj stojí za veľké ĎAKUJEM Demänová Rezort. Radi sa k Vám vrátime.

      ZAPO - zábava v podcastoch Blanka Petriščáková (senior sales & account manager)
    • Ďakujeme Demänová Rezort za perfektnú organizáciu nášho pobytu, zvlášť by sme chceli poďakovať p. Janoškovej za naozaj promptný, ľudský a profesionálny prístup. Využili sme všetky priestory našim potrebám a strava s ubytovaním boli na TOP úrovni. Ešte raz ďakujeme a určite sa sem vrátime.

      SFZ - Slovenský futbalový zväz Albert Rusnák (tréner SR19)
    • Na event mám len pozitívne ohlasy, ľudia boli spokojní, najedení, napití, zabavení… a to sa vďaka vašim službám výborne podarilo. Do budúcna možno menej programu a bližšie k Party stanu, budeme vedieť. Ďakujem krásne za výbornú spoluprácu a budem sa tešiť nabudúce.

      Eurovia Simona Tančáková (PR manažérka & hovorkyňa)
    • Počas dní u vás som dostal toľko pochvál na teambuilding a priestor ako nikdy. Kolegovia chválili hlavne ubytko a personál. Jedlo chutilo, sem tam málo slané ale to je dosť individuálne. Priestory sa páčili, kolega v Panorama bare bol super.

      Modrý Koník Roman Rabb (sales manager)
    • V Demänová rezort sme organizovali našu konferenciu. Boli sme veľmi spokojný s celým priebehom. Veľmi ochotný personál, poradili a vyhoveli vo všetkom, čo sme potrebovali. Skvelá strava, krásne a čisté prostredie s výhľadom na Tatry. Skvelá dostupnosť z diaľnice, oceňujeme aj veľké parkovisko. Určite sa sem ešte vrátime.

      HCA Slovakia Mária Durdová
    • Chcela by som v mene celej spoločnosti poďakovať za služby rezortu pri príležitosti oslavy dvadsiateho výročia, ktorý sme organizovali v krásnych priestoroch Demänovej rezortu. V rezorte nás oslovili moderné a nové apartmány ale aj krásne priestory reštaurácií a konferenčnej miestnosti, kde sme mali multifunkčný priestor pre firemný program, ale taktiež prednášky od zaujímavých hostí a zvládli sme tu bez problémov usporiadať aj koncert kapely Heľenine oči, čomu sa veľmi tešíme. Personál rezortu bol veľmi milý a nápomocný v každej situácií.

      Globesy Petra Macurová (marketingovo-obchodná asistentka)